We dragen deze trends nu op onze vingers

Trouwen ringen

Voordat de trouwklokken luiden, moeten er talloze belangrijke beslissingen worden genomen, waaronder de trouwringen. Een trouwring moet drie maanden salaris waard zijn en natuurlijk moeten beide matchen. Maar wat dragen we op onze trouwdag in plaats daarvan aan onze vinger?

Diamanten uit het lab

Een grote trend die steeds populairder wordt, zijn in het laboratorium gekweekte diamanten. Mensen vinden het steeds belangrijker om duurzame en ethische diamanten te kopen. Dit betekent dat de diamanten in het laboratorium worden gekweekt en niet worden gedolven.” Natuurlijke diamanten worden in het binnenste van de aarde gevormd onder grote druk en warmte van koolstof, dat kristallen vormt. Dit proces wordt nagebootst in het laboratorium. Als het op stijlen aankomt, zijn ongebruikelijke en vooral unieke ringen momenteel erg populair. “Ringen die de traditionele regels niet volgen. Ringen voor de massamarkt of ringen die onpersoonlijk lijken, zouden in plaats daarvan uit de mode raken. “Mensen zijn tegenwoordig op zoek naar authentieke en unieke ontwerpen. Ze willen een ring die speciaal is.” Voor wie nog twijfelt: met een klassieke, elegante solitaire ring zit je nooit fout.

Duurzaam voor de eeuwigheid

Natuurlijk gaat een trouwring idealiter een leven lang mee. Let daarom bij het kopen ook op de materialen. Goud en diamanten zijn nog steeds in de mode en vooral voor de eeuwigheid. Vooral diamanten uit het laboratorium en gerecycled goud, dat ook wordt gebruikt voor trouwringen.

Als het om prijs gaat, zijn er nog steeds absurde regels, zoals het maandsalaris. Maar waarschijnlijk weten we allemaal dat dit niet meer up-to-date is. “Het is een heel persoonlijke beslissing”, “De ringen moeten worden gekozen op basis van wat je leuk vindt en hoe je levensstijl is.” De trouwringen van twee geliefden hoeven niet meer te “matchen”. “De ringen worden de rest van je leven gedragen, dus het is beter om er een te kiezen waar je echt van houdt.”

We dragen deze trends nu op onze vingers
Schuiven naar boven